BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

Aptamil 2 800 g

16.45

Nadaljevalno mleko z dojenčke po 6.mesecu starosti.

Na zalogi

Blagovna znamka: Aptamil
EAN koda: 4056631001240
Deklaracija: Dokument (download)
  

Aptamil 2 je nadaljevalno mleko s hranili, ki jih vaš dojenček potrebuje za zdravo rast in razvoj. Mleko Aptamil 2 je kot del uravnotežene mešane prehrane primerno za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Po 10. mesecu dojenčkove starosti je priporočljivo, da Aptamil 2 postopoma nadomestite z nadaljevalnim mlekom Aptamil 3. Z dodatkom prebiotičnih oligosaharidov GOS/FOS (9:1), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidov, postbiotikov in humanega oligosaharida 3’GL.​

POMEMBNO OBVESTILO: Dojenje je najboljše za dojenčke in nudi številne prednosti. Pomembno je, da v času pred in med dojenjem uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombinacija dojenja in hranjenja po steklenički, v prvih tednih, lahko zmanjšajo količino materinega mleka, zato je v primeru, da se zopet odločite za dojenje to lahko težak proces. Vedno se posvetujte s svojim zdravnikom, babico ali strokovnim delavcem glede hranjenja dojenčka. Če uporabljate mleko za dojenčke, upoštevajte navodila proizvajalca za pravilno pripravo formule.

Teža 800 g

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aptamil 2 800 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3. Temeljito si umijte roke in sterilizirajte vse potrebščine.
2. Zavrite pitno vodo in pustite, da se ohladi na 40 ° C. Izmerite potrebno količino vode (preverite navodila za hranjenje na embalaži) in jo nalijte v sterilizirano steklenico.
3. S priloženo zajemalko zajemite prah in ga izravnajte z označenim nivojem. Prahu ne potlačite preveč.
4. V vodo stresite pravilno mero prahu (Preverite navodila za hranjenje na embalaži). Dodajanje premalo ali preveč zajemalk je lahko za otroka škodljivo. Stekleničko takoj močno in navpično stresajte vsaj 10 sekund, da se prašek raztopi. Kotaljenje steklenice ali tresenje v krogih ne bo zadostovalo.
5. Ohladite pod tekočo vodo. Preverite temperaturo obroka. Pripravljen obrok porabite takoj, ostanke po hranjenju zavržite.

Šifra: 10137 Kategorija: Oznaka:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.