BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

7 + 1 GRATIS – Aptamil 3, 800 g

146.93

Aptamil Pronutr  3, nadaljevalno mleko za dohranjevanje dojenčkov po 10. mesecu starosti. Z dodatkom patentirane mešanice oligosaharidov GOS/FOS.
Kombinacija patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®

– Lactofidus®-naš nežen tehnološki postopek s katerim je pridobljen L-laktat in tako tudi 3’GL, ki je eden izmed oligosaharidov humanega mleka (HMO). 3’GL smo pridobili z našim edinstvenim procesom.
– nadaljevalno mleko odličnega, kremastega okusa
– lahko prebavljivo
– vsebuje LCP: dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, kot sta DHA* (omega 3) in ARA (omega 6)
– vsebuje ALA* (omega 3),
– vsebuje vitamin C* in D*, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, * zakomsko predpisano za vsa nadaljevalna mleka

Na zalogi

20.99

Na zalogi

Blagovna znamka: APTAMIL
  

“Aptamil Pronutra 3 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna prehrana dojenčkov starejših od 10 mesecev. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®. Lactofidus® inovativni postopek poskrbi za nastanek sestavin, ki omogočajo lažjo prebavljivost mlečne formule in imajo pozitivno vlogo v črevesni mikrobioti dojenčkov. Aptamil  je  vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Aptamil vsebuje med drugim tudi LCP-kot sta DHA in AA. LCP so pomembne maščobne kisline pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).”

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).
– Pakiranje 800 g

Sestavine: laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, kalcijev fosfat, ribje olje, beljakovine sirotke (iz mleka), kalijev klorid, kalijev citrat, magnetijev fosfat, olje iz Mortierella alpina, kalcijev karbonat, holin klorid, natrijev citrat, vitamin C, emulgator (sojin lecitin), natrijev klorid, tavrin, inozitol, magnezijev klorid, železov sulfat, L-triptofan, L-karitin, cinkov sulfat, nukleotidi (citidin-, uridin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfat natrijeva sol), antioksidant (askorbil palmitat), niacin, pantotenska kislina, vitamin E, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B6, kalijev jodid, folna kislina, manganov ll sulfat, vitamin K, natrijev selenit, vitamin D, biotin, vitamin B12.

Alergeni: mleko, soja in ribe.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 3 ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Aptamil 3 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 10 mesecev. Aptamil 3 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka.
Za zdrave zobe: Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “7 + 1 GRATIS – Aptamil 3, 800 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.