BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

Aptamil 1 PRONUTRA, 800 g

21.95

“Aptamil Pronutra 1, začetno mleko od rojstva naprej. Z dodatkom patentirane mešanice vlaknin. ”

– Kombinacija patentirane mešanice sestavin in inovativnega tehnološkega procesa
– začetno mleko odličnega, kremastega okusa
– lahko prebavljivo
– vsebuje patentirano mešanico vlaknin in samo laktozo
– vsebuje LCP: dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, ki jih dojenčki v prvih mesecih življenja sami zelo težko tvorijo.

Na zalogi

Blagovna znamka: Aptamil
EAN koda: 4056631001226
Deklaracija: Dokument (download)
  

“Aptamil Pronutra 1 je lahko edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®. Aptamil Pronutra 1 je nova, vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo poemembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).”

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, nukleotide- .
Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).
– Pakiranje 400 g in 800 g

Sestavine:laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), beljakovine sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, ribje olje, kalcijev fosfat, olje iz Mortierella alpina, kalijev citrat, holin klorid, kalijev klorid, magnezijev klorid, natrijev citrat, vitamin C, natrijev klorid, emulgator (sojin lecitin), inozitol, tavrin, železov sulfat, L-karitin, cinkov sulfat, nukleotidi (uridin-, citidin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfat natrijeva sol), vitamin E, antioksidant (askorbil palmitat), pantotenska kislina, niacin, magnezijev fosfat, L-triptofan, kalcijev karbonat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, folna kislina, kalijev jodid, natrijev selenit, vitamin K, manganov sulfat, vitamin D, biotin, vitamin B12.

Alergeni: mleko, soja in ribe.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil 1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Aptamil 1 se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva do 6. meseca starosti, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Za zdrave zobe: Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.Svetujemo, da po dopolnjenem 6. mesecu starosti Aptamil 1 Pronutra  postopoma zamenjate z Aptamil 2 Pronutra.

Teža 800 g

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aptamil 1 PRONUTRA, 800 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: 10136 Kategorija: Oznaka:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.