BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

7 + 1 GRATIS – Aptamil 2, 800 g

Original price was: 175.60€.Current price is: 155.61€.

Aptamil Pronutra-ADVANCE 2, nadaljevalno mleko za dohranjevanje dojenčkov po 6. mesecu starosti. Z dodatkom patentirane mešanice oligosaharidov GOS/FOS

Kombinacija patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®
Lactofidus®-naš nežen tehnološki postopek s katerim je pridobljen L-laktat in tako tudi 3’GL, ki je eden izmed oligosaharidov humanega mleka (HMO). 3’GL smo pridobili z našim edinstvenim procesom.

– nadaljevalno mleko odličnega, kremastega okusa
– lahko prebavljivo
– vsebuje LCP: dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, kot sta DHA* (omega 3) in ARA (omega 6)
– vsebuje ALA* (omega 3),
– vsebuje vitamin C* in D*, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, * zakomsko predpisano za vsa nadaljevalna mleka

Na zalogi

21.95

Na zalogi

Blagovna znamka: APTAMIL
  

“Aptamil Pronutra  2 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna prehrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®. Lactofidus® inovativni postopek poskrbi za nastanek sestavin, ki omogočajo lažjo prebavljivost mlečne formule in imajo pozitivno vlogo v črevesni mikrobioti dojenčkov. Aptamil  je vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Aptamil vsebuje med drugim tudi LCP-kot sta DHA in AA. LCP so pomembne maščobne kisline pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).”

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).
– Pakiranje 800 g

Sestavine: laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, kalcijev fosfat, ribje olje, beljakovine sirotke (iz mleka), kalijev klorid, kalijev citrat, magnezijev fosfat, olje iz Mortierella alpina, kalcijev karbonat, holin klorid, natrijev citrat, vitamin C, emulgator (sojin lecitin), natrijev klorid, tavrin, inozitol, magnezijev klorid, železov sulfat, L-triptofan, L-karnitin, cinkov sulfat, nukleotidi (citidin-, uridin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfat natrijeva sol), antioksidant (askorbil palmitat), niacin, pantotenska kislina, vitamin E, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B6, kalijev jodid, folna kislina, manganov sulfat, vitamin K, natrijev selenit, vitamin D, biotin, vitamin B12.

Alergeni: mleko, soja in ribe.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil 2 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Aptamil 2 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 2 ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Po dopolnjenem 6. mesecu po nasvetu zdravnika pediatra ali sestre pričnite z uvajanjem čvrste hrane.
Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “7 + 1 GRATIS – Aptamil 2, 800 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.