BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

Aptamil HA 2 400G

12.45

“Aptamil HA 2, nadaljevalno mleko za zmanjšanje tveganja za razvoj alergije na beljakovine kravjega mleka za dojenčke po 6.mesecu starosti. Z našo patentirano mešanico sestavin.”

– delno hidrolizirane beljakovine sirotke
– prebiotiki scGOS/lcFOS
– vitamini A, C, D in železo
– LCP (DHA* in AA) * zakonsko predpisano za vse mečne formule
– lahko prebavljivo

Ni na zalogi

“Aptamil HA 2 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna prehrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Aptamil H.A. 2 je posebej pripravljeno nadaljevalno mleko za dojenčke za zmanjšanje tveganja za razvoj alergije na beljakovine kravjega mleka. Formula vsebuje tudi delno hidrolizirane beljakovine. Alergije so pretiran odziv imunskega sistema na določeno snov in se bolj verjetno razvijejo kasneje v življenju. Vaš dojenček ima lahko povečano tveganje za razvoj alergije, če ima alergijo eden od staršev ali oba ali pa sorojenec. Delno hidrolizirane beljakovine so posebej proizvedene, da zmanjšujejo tveganje za razvoj alergije na beljakovine kravjega mleka. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo poemembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, LCP (kot sta DHA in AA), nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 127/2016/EU, 609/2013/EU
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).
– Pakiranje 400 g

Sestavine: hidrolizirane beljakovine sirotke (iz mleka), laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, repično, kokosovo, sončnično olje in olje enoceličnih organizmov), škrob (iz koruze), galakto-oligosaharidi (iz mleka), frukto-oligosaharidi, emulgator: mono in digliceridi citronske kisline, kalijev dihidrogen fosfat, kalcijev klorid, kalcijev fosfat, ribje olje, holin klorid, L-askorbinska kislina, tavrin, emulgator: sojin lecitin, natrijev L-askorbat, železov sulfat, DL-alfa tokoferil acetat, cinkov sulfat, inozitol, uridin 5’-monofosfat natrijeva sol, citidin 5’-monofosfat, adenozin 5’-monofosfat, inozin 5’-monofosfat natrijeva sol, L-karnitin, nikotinamid, gvanozin 5’-monofosfat natrijeva sol, kalcijev D-pantotenat, D-biotin, bakrov sulfat, retinil palmitat, pteroilmonoglutaminska kislina, DL-alfa tokoferol, riboflavin, tiamin hidroklorid, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, kalijev jodid, manganov sulfat, fitomenadion, natrijev selenit.

Alergeni: mleko, ribe, soja.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil H.A.2 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Aptamil H.A. 2 je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oziroma kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6. mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo – kot tudi Aptamil H.A. 2 – ne smemo uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Po dopolnjenem 6. mesecu starosti po nasvetu zdravnika ali medicinske sestre postopoma pričnite z uvajanjem čvrste hrane.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aptamil HA 2 400G”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: 10237 Kategorija: Oznaka:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.