BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

6 x Aptamil HA1 400 g

74.70

“Aptamil HA 1, začetno mleko za zmanjšanje tveganja za razvoj alergije na beljakovine kravjega mleka za dojenčke od rojstva naprej. Z našo patentirano mešanico sestavin.”
– delno hidrolizirane beljakovine sirotke
– prebiotiki scGOS/lcFOS
– vitamini A, C, D in železo
– LCP (DHA* in AA) * zakonsko predpisano za vse mečne formule
– lahko prebavljivo

Ni na zalogi

12.45

Ni na zalogi

“Aptamil HA 1 je lahko edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Aptamil H.A. 1 je posebej pripravljeno začetno mleko za dojenčke za zmanjšanje tveganja za razvoj alergije na beljakovine kravjega mleka. Formula vsebuje tudi delno hidrolizirane beljakovine. Alergije so pretiran odziv imunskega sistema na določeno snov in se bolj verjetno razvijejo kasneje v življenju. Vaš dojenček ima lahko povečano tveganje za razvoj alergije, če ima alergijo eden od staršev ali oba ali pa sorojenec. Delno hidrolizirane beljakovine so posebej proizvedene, da zmanjšujejo tveganje za razvoj alergije na beljakovine kravjega mleka. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo poemembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).”

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, LCP (kot sta DHA in AA), nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 127/2016/EU, 609/2013/EU
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).
– Pakiranje 400 g

Sestavine: hidrolizirane beljakovine sirotke (iz mleka), laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, repično, kokosovo, sončnično olje in olje enoceličnih organizmov), galakto-oligosaharidi (iz mleka), škrob (krompir, koruza), emulgator: mono in digliceridi citronske kisline, frukto-oligosaharidi, kalijev dihidrogen fosfat, kalcijev klorid, ribje olje, holin klorid, L-askorbinska kislina, emulgator: sojin lecitin, tavrin, natrijev L-askorbat, inozitol, železov sulfat, cinkov sulfat, uridin 5’-monofosfat natrijeva sol, citidin 5’-monofosfat, DL-alfa tokoferil acetat, adenozin 5’-monofosfat, inozin 5’-monofosfat natrijeva sol, L-karnitin, nikotinamid, gvanozin 5’-monofosfat natrijeva sol, kalcijev D-pantotenat, D-biotin, bakrov sulfat, pteroilmonoglutaminska kislina, retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, riboflavin, tiamin hidroklorid, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, manganov sulfat, kalijev jodid, fitomenadion, natrijev selenit.

Alergeni: mleko, ribe, soja.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil H.A.1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Aptamil H.A.1 se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva Do 6. meseca starosti, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Po dopolnjenem 6. mesecu starosti po nasvetu zdravnika ali medicinske sestre postopoma pričnite z uvajanjem čvrste hrane.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “6 x Aptamil HA1 400 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.