BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

LICE OUT losjon proti ušem (+ glavnik), 125 ml

12.90

Liceout losijon za odstranjevanje naglavnih uši  in gnid je pripravljen v paketu z glavnikom.

Ne vsebuje strupenih pesticidov in je obogaten z naravnimi esencialnimi olji.

Brez toksičnih pesticidov.

Izdelek je medicinski pripomoček.

Na zalogi

Blagovna znamka: LICE OUT
EAN koda: 8051770527602
  

Liceout losijon je prijetnega vonja, upošteva ravnovesje flore las, lahko se uporablja po potrebi in ob pogosti upotrebi uši in gnide ne razvijejo odpornosti nanj. Za učinkovito iztrebljanje uši in gnid, priporočamo, da skrbno sledite navodilom za uporabo, še posebej času namazanih las.
Če se držite navodil za uporabo, Liceout losijon ubije uši in olajša odstranjevanje gnid, zahvaljujoč fizikalnemu in mehanskemu delovanju, ki povzroči dehidriranje in zadušitev uši. Mrtve uši in gnide z lahkoto odstranite s pomočjo priloženega Liceout glavnika.

Sestava:
Neem oil, Coconut oil, Essential oil of White thyme, Essential oil of Eucaliptus, Essential oil of Ylang Ylang,Terpineol, Isopropyl Palmitate, Isopropyl myristate, Cyclomethicone, Parfum.

Opozorilo:
Za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi sperite z veliko vode. V primeru intolerance na katero koli sestavino ne uporabljajte losjona in šampona Liceout. Med samim postopkom las ne izpostavljajte bližini ognja in plamena. Ne pogoltnite. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na dnu škatle. Samo za odrasle in otroke, starejše od dveh let. V primeru, da se losjon Liceout razlije po tleh, obstaja nevarnost zdrsa.

Proizvajalec:
Ekuberg Pharma

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LICE OUT losjon proti ušem (+ glavnik), 125 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

• Otrokove suhe lase previdno razčešite. Za lažji postopek jih razdelite na 4 pramene (Slika 1) in morebitne zapletene lase razčešite.
• Nanesite Liceout losijon v količini, ki zadošča za pokrivanje celotnega lasišča in celotne dolžine las. Izdelek najprej nanesite na lasišče (slika 2).
• Nato ga previdno vmasirajte od korenin do koncev las in pustite delovati 20 minut. Če so se v družini pojavile uši, je priporočljivo pregledati vsakega člana in po potrebi opraviti postopek odstranjevanja na vseh članih v istem dnevu.
• Po 20 minutah prečešite lase s priloženim glavnikom, da odstranite odmrle uši in morebitne gnide, tako, da lase razdelite na 4 pramene, kot je prikazano na sliki 3.
Pomembno je, da postopek ponovite po 7 dneh.

Če postopka ne ponovite, lahko pride do ponovnega pojava uši. Če se losjon Liceout in šampon Liceout pravilno uporabljata, ubijeta uši in olajšata izkoreninjenje gnid, zahvaljujoč fizičnemu in mehanskemu delovanju, ki povzroči dehidracijo uši in zadušitev. Uši in gnide je mogoče enostavno odstraniti z uporabo glavnika Liceout.

Šifra: 17113 Kategorija:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.