BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

BIO žitna kaša riž oves, Milupa, 200g

4.15

Milupa Bio žitna kašica – riž, oves je namenjena dojenčkom, ki pričenjajo z uvajanjem čvrste hrane in je primerna za prvi izbor raznovrstne prehrane.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane posvetuje z zdravnikom pediatrom.

Ni na zalogi

Za optimalno rast, razvoj in zdravje dojenčkov, Milupa v skladu z WHO priporočili podpira izključno dojenje do 6. meseca starosti, nato pa nadaljevanje dojenja vzporedno z uvajanjem mešane prehrane do dosežene starosti dveh let. O uporabi izdelka se posvetujte s strokovnim zdravstvenim osebjem.

Sestavine: žita 98% (bio riževa moka 59%, bio polnozrnata ovsena moka 39%), uprašene bio jagode, vitamin B1

Vsebuje gluten
Brez mleka
Brez dodanega sladkorja*

*vsebujejo naravno prisotne sladkorje

Izvajalec BIO nadzora: SI-EKO-002 Kmetijstvo EU

 

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO žitna kaša riž oves, Milupa, 200g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Navodila za pripravo:

Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Uporabite čisto skledo in žlico. Pri jemanju kašice iz ovoja uporabite osušeno žlico. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.

1. 18 g (približno 4-5 žlic) Milupa kašice dajte v čisto skledo
2. Dodajte 182 ml materinega mleka ali nadaljevalne mlečne formule, če je ta predpisana oziroma svetovana s strani zdravstvenih strokovnjakov.
3. Zmešajte v gladek pire in preverite temperaturo kašice pred hranjenjem (37°C) . Vedno pripravite le svež obrok in ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Izdelek hranite dobro zaprt v hladnem in suhem prostoru (ne v hladilniku). Preprečite kontaminacijo izdelka. Porabite v 3-4 tednih po odprtju.

Šifra: 10414 Kategorija:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.