BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

BIO žitna kaša 7 žit, Milupa, 200g

4.15

Milupa Bio žitna kašica 7 žit je namenjena dojenčkom, ki pričenjajo z uvajanjem čvrste hrane in je primerna za prvi izbor raznovrstne prehrane.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane posvetuje z zdravnikom pediatrom.

Ni na zalogi

Za optimalno rast, razvoj in zdravje dojenčkov, Milupa v skladu z WHO priporočili podpira izključno dojenje do 6. meseca starosti, nato pa nadaljevanje dojenja vzporedno z uvajanjem mešane prehrane do dosežene starosti dveh let. O uporabi izdelka se posvetujte s strokovnim zdravstvenim osebjem.

Sestavine: žita 95% (bio polnozrnata pšenična moka 84%, bio polnozrnata ovsena moka 2,7%, bio riževa moka 1,7%, bio koruzni zdrob 1.7%, bio polnozrnata ječmenova moka 1,7%, bio polnozrnata ržena moka, bio polnozrnata pirina moka 1,7%), bio bananini kosmiči, uprašene bio jagode, vitamin B1

Vsebuje gluten
Brez mleka
Brez dodanega sladkorja*

*vsebuje naravno prisotne sladkorje

Izvajalec BIO nadzora: SI-EKO-002 Kmetijstvo EU

 

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO žitna kaša 7 žit, Milupa, 200g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Uporabite čisto skledo in žlico. Pri jemanju kašice iz ovoja uporabite osušeno žlico. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.

1. 18 g (približno 4-5 žlic) Milupa kašice dajte v čisto skledo
2. Dodajte 182 ml materinega mleka ali nadaljevalne mlečne formule, če je ta predpisana oziroma svetovana s strani zdravstvenih strokovnjakov.
3. Mešajte 1-2 minuti v gladek pire. Vedno pripravite le svež obrok in ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Izdelek hranite dobro zaprt v hladnem in suhem prostoru (ne v hladilniku). Preprečite kontaminacijo izdelka. Porabite v 3-4 tednih po odprtju.

Šifra: 10415 Kategorija:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.