BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

Aptamil PRE 800 g

20.99

“Aptamil Pronutra Pre, začetno mleko od rojstva naprej. Z dodatkom patentirane mešanice vlaknin.”

– Kombinacija patentirane mešanice sestavin in inovativnega tehnološkega procesa
– začetno mleko odličnega, kremastega okusa
– lahko prebavljivo
– vsebuje patentirano mešanico vlaknin in samo laktozo
– vsebuje LCP: dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, ki jih dojenčki v prvih mesecih življenja sami zelo težko tvorijo.

Ni na zalogi

“Aptamil Pronutra Pre je lahko edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Priporočamo za hranjenje v prvih tednih življenja, nato svetujemo prehod na Aptamil Pronutra 1. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®. Aptamil Pronutra Pre  je nova, vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo poemembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).*

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, LCP (kot sta DHA in AA), nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011)
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).
Pakiranje 800 g

Sestavine: laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka),beljakovine sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, ribje olje, kalcijevfosfat, olje iz Mortierella alpina, kalijev citrat, holin klorid, kalijev klorid,magnezijev klorid, natrijev citrat, vitamin C, natrijev klorid, emulgator(sojin lecitin), inozitol, tavrin, železov sulfat, L-karitin, cinkov sulfat,nukleotidi (citidin-, uridin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfatnatrijeva sol), vitamin E, antioksidant (askorbil palmitat), pantotenskakislina, niacin, magnezijev fosfat, L-triptofan, kalcijev karbonat, bakrov sulfat,vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, folna kislina, kalijev jodid,natrijev selenit, vitamin K, manganov sulfat, vitamin D, biotin, vitamin B12.

Alergeni: mleko, ribe in soja.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil Pre je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča.
Aptamil Pre se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Za zdrave zobe: Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Teža 800 g

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aptamil PRE 800 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: 10135 Kategorija: Oznaka:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.