BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 20€.

Aptamil Organic 2 800g

21.95

Aptamil ORGANIC 2, nadaljevalno mleko za hranjenje in dohranjevanje dojenčkov po 6. mesecu starosti. Z dodatkom prebiotičnih oligosaharidov GOS/FOS.

– vsebuje prehranske vlaknine GOS/FOS
– vsebuje vitamina C in D, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema
– vsebuje LCP: DHA* (omega-3) in ARA (omega-6), ki podpira normalen razvoj možganov in živčevja
– vsebuje rastlinska olja (brez palmovega olja)

Ni na zalogi

Aptamil ORGANIC 2 je lahko del raznolike prehrane dojenčkov po 6. mesecu starosti. Je mleko, ki združuje znanost in naravo. Aptamil ORGANIC 2 vsebuje edinstveno mešanico vlaknin GOS/FOS. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo poemembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP). Tudi naša receptura ORGANIC je prav posebna, saj vsebuje izbrane organske sestavine za vašega dojenčka in temelji na našem strokovnem znanju. Aptamil ORGANIC je kakovosti kot jo imajo vsi Aptamili.

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS, L-karnitin, holin.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).

Izvajalec BIO nadzora: SI-EKO-002 Kmetijstvo EU

-Pakiranje: 800 g

Sestavine: laktoza (iz mleka) (29%), posneto mleko v prahu (21%), rastlinska olja (sončnično, kokosovo, repično olje) (21%), demineralizirana sirotka (iz mleka) (13%), galaktooligosaharidi* (iz mleka), beljakovine sirotke (iz mleka) (1%), emulgator (sojin* lecitin), kalcijev fosfat, fruktooligosaharidi, ribje olje, kalijev citrat, magnezijev klorid, natrijev klorid, olje iz Mortierella alpina, vitamin C, kalijev hidroksid, železov sulfat, cinkov sulfat, vitamin E, niacin, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B5, folna kislina, kalijev jodid, manganov sulfat, natrijev selenit, vitamin K, vitamin D, biotin, vitamin B12.

*iz ekološke pridelave

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil ORGANIC 2 ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Za zdravje zob:
Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Aptamil ORGANIC 2 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6 mesecev.
Aptamil ORGANIC 2 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aptamil Organic 2 800g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: 10148 Kategorija:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.